Independent Distributor

Independent Distributor

Friday, February 20, 2015

almost done

Posted by Nurul Umairah | at 3:15 AM 0

Alhamdulullah..
InshaAllah, sabtu ni (21 feb) cukup 40 hari b'pantang..
rasa mcm x b'pantang sgt pun.. Hehe..
Tp lega la sbb dh nk abis.. Nnt bleh jln2.. Boring dah terperap dlm rumah je.. Haha..
biasa la.. Org kaki jalan.. ^_~

Dlm masa yg sama..
Dah lebih kurang 2 minggu ajar Auzaie diaper free..
Byk kali jugak terbabas.. Huh.. -_-#
but at least, dia dh bleh control sket2..
Kalau pakaikn diaper pun dia bleh ckp nk pi kencing n kalau dia x ckp pun,mmg dia x kencing..
Aduhh.. Gitu pulak.. Boleh pulak dia x kencing lama2.. -_-#

poo poo plak, baru 2 kali je kat toilet..
2 kali terbabas.. Huh.. -_-#
Masa kat toilet, bleh plak dia gelak2 bila dgr bunyi "plop plop"
Haha.. Buat lawak la Auzaie ni..
Ketawa sampai keluar air mata mama dibuatnya.. ^_^


Awliya pun dh besar..
X larat mama nk dodoi sambil dukung lama2..
So mama beli baby carrier.. ^_^
Guna masa Awliya nk bergantung lama2 ja.. Hmm..

Satu lg tu alas tilam utk Auzaie..
Terjumpa yg overall, terus sambar sbb aritu tgk m.cik sy beli jenis half bed saja..
Nk beli cmtu, b'fikir panjang la sy sbb Auzaie tido lasak..
Dr pangkal ke hujung katil/tilam tu dia golek2.. -_-#

Hrp2 pelaburan ni berbaloi la..
^_^

Semoga Auzaie n Awliya sentiasa sihat..
Mama n abi pun sentiasa sihat..
InshaAllah..
^-^

Sunday, February 8, 2015

tidur meniarap

Posted by Nurul Umairah | at 9:00 AM 0


Ajar dua beradik ni meniarap sejak dlm pantang..
Bkn pe..
Sbb dorg dh minum susu, mudah nak termuntah.. Ye la dah lelap, mne dorg nk sendawa..
^_^
 
~ ~my life~ - Designed by Miss Rinda - Layout by My Blog Make Over - Author umairah :) ~