Independent Distributor

Independent Distributor

Wednesday, April 1, 2015

mencari anak susuan

Posted by Nurul Umairah | at 11:56 PM 0


Kalau ada yg perlukan, bleh whsp nmbr +60128699160
Area putrajaya

Tuesday, March 17, 2015

cari lampu

Posted by Nurul Umairah | at 10:09 PM 0


Nak cari lampu camni selain di ikea..
Anyone know where can I get it?
Huhu..

Pastu minat kat tikar ni..
^_^


Comel,kn..

Pastu langsir ni pun cantik..


Tak cukup lg item nk letak kat bilik Auzaie ni..
So buat masa ni dia still tido dlm bilik mama n abi..
Cuma dia tido atas tilam single dia dah la..
^_^

Malas nk ke ikea..
Mcm jauh.. Tu yg nk cari dr tmpt lain yg dekat2 or online je..
Haha..
 
~ ~my life~ - Designed by Miss Rinda - Layout by My Blog Make Over - Author umairah :) ~