Independent Distributor

Independent Distributor

Thursday, May 22, 2014

mabuk dah

Posted by Nurul Umairah | at 8:23 PM 0


after 19 month (umur Auzaie) x dtg period, tiba2 badan rasa semacam..
tekak x sedap, badan penat semacam.. ingtkn sbb badan byk asid..
beli UPT, pastu test dpt result mcm ni..
haa.. kn dh terkejut..
x bleh bau apa pun skrg ni.. 
so mmg x masak la.. jdnya, lapar la sy.. kesian betul.. sob sob..
rasa nk baring je..
td order supplement sbb sy still susukn Auzaie.. takut kurang kalsium utk sy n baby plak nnt.. huu..
anyway, tolong doakn sy n baby sihat selalu k..
n abg Auzaie jugak.. kesian asyik sakit je dia.. sob sob..

Thursday, April 3, 2014

Fraser Hill

Posted by Nurul Umairah | at 10:23 AM 0

Last week, 29 n 30/3 kami jalan2 ke Fraser Hill..
first time kami sampai sini..


mesti la bergambar di mercu tanda Fraser Hill,kan.. =)


bilik kami yg besar.. RM40 saja.. =)


Banglo Rumah Peranginan Persekutuan.. =)
kami stay sini.. mmg berbaloi-baloi..


Air terjun.. dok dlm kereta ja sbb hujan..


erm.. kami beli buah ja kat sini..



kat Allan's Water ada bola2 putih tu (x ingt nama dia). sewa RM15 utk 15 minit kalau x silap la & ada paddle boat Rm8 utk 15 minit..
dua2 kami x dpt main sbb Auzaie kecik lg..



Auzaie excited tgk horse. Nk naik, ramai sgt yg tgh berbaris..
RM10 utk naik 1 dewasa + 1 kanak-kanak..
rate lain, x ingt.. hehe..



mari memanah.. RM10 utk 10 panah.. =)


kuda n archery ada di The Paddock..


singgah playground sblm balik.. =)


jln turun dr Fraser Hill..


So far, ok jugak la dpt bercuti kt sini..
Buat pencinta alam n utk org yg nk lari dr busy kota, mmg sgt sesuai..
jalan mmg berliku sbb ikut muka bumi..
jalan kecik.. turun n naik ke Fraser Hill, jalan berbeza so jalan tu mmg muat 1 kereta ja..
xdpt bayangkan dulu turun n naik guna jln yg sama.. terpaksa bergilir..



******************************************
next rumah peranginan persekutuan yg kami akan stay is in Langkawi!
will be staying there on my birthday!
thanks to Mr Husband =)
 
~ ~my life~ - Designed by Miss Rinda - Layout by My Blog Make Over - Author umairah :) ~