Independent Distributor

Independent Distributor

Monday, April 27, 2015

cerita hujung minggu

Posted by Nurul Umairah | at 7:56 AM 0


Gelagat Awliya bila tengok diri sendiri either kat kamera or di cermin. Hehe..

ptg smlm kami pegi IOI putrajaya. Aritu sblm deliver 2 kali jugak pegi. Nk exercise la kunun. Ni Awliya dh 3 bln lbh baru jejak kaki kt sna semula. ^_~

Pegi utk brunch dan beli brg dapur di tesco. Ni baru 2nd time membeli di tesco rasanya. Sblm ni di tesco puchong. So far, harga ada yg murah.. Ada yg mahal.. Biasa la..
Yg penting,beli brg keperluan,ok..
^_~

Tuesday, March 17, 2015

cari lampu

Posted by Nurul Umairah | at 10:09 PM 0


Nak cari lampu camni selain di ikea..
Anyone know where can I get it?
Huhu..

Pastu minat kat tikar ni..
^_^


Comel,kn..

Pastu langsir ni pun cantik..


Tak cukup lg item nk letak kat bilik Auzaie ni..
So buat masa ni dia still tido dlm bilik mama n abi..
Cuma dia tido atas tilam single dia dah la..
^_^

Malas nk ke ikea..
Mcm jauh.. Tu yg nk cari dr tmpt lain yg dekat2 or online je..
Haha..
 
~ ~my life~ - Designed by Miss Rinda - Layout by My Blog Make Over - Author umairah :) ~